Over ons

Show us a part of your soul and we will tattoo your story.

Voor The Art Collectors is het laten zetten van een tatoeage veel meer dan een mooi plaatje. Wij geloven dat inkt op huid één van de mooiste, creatieve expressies is van je identiteit. En een geweldige manier om een goed verhaal dicht bij je te houden.

Het zetten van een tattoo is dan ook een bijzonder proces: van het bedenken, het ontwerpen tot het tatoeëren en het zien van het eindresultaat. Een proces dat helend kan zijn, een nieuw tijdperk inluidt, een mijlpaal symboliseert of een herinnering met betekenis dichtbij je houdt. Wij willen weten welk verhaal er in jou schuilgaat en helpen je graag bij het zetten van de mooiste, blijvende herinnering.

Onze creativiteit zetten we in als middel om de emotie te raken achter jouw verhaal en zo samen tot de mooiste, persoonlijke, meeste unieke tatoeage te komen. Het is niet aan ons om te beslissen hoe jouw tatoeage eruit komt te zien maar we helpen je in het proces en laten je graag zien wat er allemaal mogelijk is.

Bij The Art Collectors willen we je een complete ervaring meegeven, een ervaring waarbij het gehele proces goed moet voelen. Dat begint met een ontspannen gesprek in de shop, waarin er alle ruimte is voor jouw verhaal en ideeën, die we vervolgens omzetten in een one of a kind design. En met one of a kind bedoelen we dus echt helemaal uniek, afgestemd op jou en jouw wensen. Bij ons kun je er 100% zeker van zijn dat er niemand anders rondloopt met dezelfde tatoeage als jij. Een echt piece of art dus.

Daar komt ook onze naam vandaan: The Art Collectors. Bij ons kom je voor een uniek kunstwerk waarvan er geen tweede op de wereld bestaat. Wanneer je bij ons je tatoeage laat zetten, word jij ook een Art Collector en zo dragen we samen bij aan het grotere collectief en gedachtegoed om te laten zien wie je bent, te ownen waar je voor staat, te delen wat jij hebt meegemaakt en te uitten wat voor jou van belang is.

Wij werken samen met een breed netwerk van professionele artiesten uit binnen- en buitenland, die door jarenlange ervaring allemaal hun eigen unieke stijl hebben ontwikkeld. Zo vinden we altijd de juiste hand voor jouw kostbare stukje huid.

Een uniek kunstwerk waarvan er geen tweede op de wereld bestaat