Events

Als Art Collector maken we onderdeel uit van een grotere beweging. Wij, als artiesten, zijn onderdeel van The Art Collectors, maar ook onze klanten zijn Art Collectors. Je bent namelijk niet alleen een verzamelaar van onze kunst door een tatoeage te laten zetten bij The Art Collectors, je deelt ook onze visie om áltijd jezelf te zijn, te laten zien en je verhaal te laten horen.

Bij The Art Collectors geloven we in de kracht van samen. Samen creëren we de mooiste dingen. Die behoefte aan samen creëren, trekken we door in alles. Zo zoeken we in een toch wel ‘individualistische tattoowereld’ altijd de samenwerking op. Juist van elkaar kunnen we leren, groeien en ons laten inspireren. Regelmatig vind je bij The Art Collectors dan ook gastartiesten uit binnen- en buitenland en organiseren we workshops voor andere artiesten om te werken aan een specifieke skill, specialisme of stijl.

Op deze pagina houden we je up-to-date van alle conventies die we bezoeken, seminars die we organiseren en andere vette dingen waar je zeker bij wilt zijn!

aankomende events:

Er staan op dit moment geen events op de agenda.

We are all together