Sharon wittebrood

Black & Grey Realisme

Hi,

Tatoeages zijn voor mij collectors items. Ik zie het als een schilderij waar je zo blij mee bent,dat je het de rest van je leven met je meedraagt. Ik vind het bijzonder en bizar tegelijk dat jij je vertrouwen in mij legt als artiest om iets te creëeren wat helemaal ‘jou’ ademt. Daarom zie ik iedere tatoeage als inspiratie, en probeer ik continu weer het beste te halen uit jouw ideeën en wensen. Mijn stijl is vooral gebaseerd op wildlife en portretten. De natuur inspireert mij, en vind het een uitdaging om dit in zoveel mogelijk details om te zetten in een tatoeage. Ik kon vroeger al doorfreaken op details in een tekening, en dat is er eigenlijk nooit helemaal uit gegaan. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken, en kan niet wachten om mijn oog voor details met jou te delen! 

Mijn werk

"The expression of our creativity is our way to touch the true emotions behind your tattoo.

We’ve found our purpose in helping others becoming who they really are. Show us a part of your soul, and we will paint your story."

plan een

afspraak

Iedere artiest bij The Art Collectors heeft een eigen expertise, stijl, specialisme en voorkeur. Zo vinden we altijd de hand die het beste past bij jouw tattoo wensen.