Nikky van Trappen

Specialisatie: black & grey realisme

Hi,

Naar mijn idee is een tatoeage de mooiste, creatieve expressie van je identiteit. Ik vind het belangrijk dat mensen hun stem kunnen laten horen, hun verhaal, en dat je voelt dat jouw verhaal het waard is om gehoord te worden. Ik kan heel gepassioneerd raken over het feit dat iedereen in de tattoowereld wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn, en zelfexpressie en authenticiteit juist gezien wordt als iets moois. Een wereld waarin alles kan en mag, zolang je er zelf maar blij en gelukkig van wordt.

Door middel van tatoeëren heb ik ontdekt hoe ik mijn eigen creativiteit kan inzetten om anderen te helpen hun verhaal vast te leggen. Om vrij te breken van emoties, acceptatie te vinden of een bijzondere herinnering dichtbij te houden. Juist omdat ik zelf heb ervaren hoe bevrijdend het kan zijn, voel ik de drang om dat door te geven aan anderen. Ik wil weten welk verhaal er in jou schuil gaat en je helpen bij het zetten van de mooiste, blijvende herinnering.

Mijn werk

"Een tattoo is de mooiste, creatiefste
expressie van je identiteit."

plan een

afspraak

Iedere artiest bij The Art Collectors heeft een eigen expertise, stijl, specialisme en voorkeur. Zo vinden we altijd de hand die het beste past bij jouw tattoo wensen.