Clìona Reck

Specialisatie: watercolor, realisme kleur en black & grey realisme

Hi,

Elke tatoeage die ik zet benader ik vanuit een artistiek perspectief. Met de Kunstacademie als achtergrond ben ik altijd op zoek naar hoe ik een schilderij, een kunstwerk, op een lichaam kan zetten. Mijn inspiratie komt veelal uit de natuur: realisme met schilderachtige tekenen, veel kleur en dieren. En vaak ook heel vrouwelijk.

Ik vind het fijn om iets te kunnen betekenen voor mensen, bijvoorbeeld als onderdeel van het afsluiten van een moeilijke periode. De mooiste tatoeages zijn vaak die met de moeilijkste verhalen. Maar dat is niet altijd belangrijk. Soms is het ook fijn als iemand naar mij toe komt en zegt: ‘doe je ding, ik vind het prachtig wat je doet en ik wil iets van jou.’ Ik laat dat graag zien zodat mensen weten wat ik mooi vind en je kunt zeggen: dit wil ik, dit past bij mij! Dat is het mooiste compliment dat je kunt krijgen.

Mijn werk

"Elke tatoeage die ik zet benader ik vanuit een artistiek perspectief"

plan een

afspraak

Iedere artiest bij The Art Collectors heeft een eigen expertise, stijl, specialisme en voorkeur. Zo vinden we altijd de hand die het beste past bij jouw tattoo wensen.