Onze Artiesten

Op het lijf geschreven

Of je nu een persoonlijk verhaal wil laten vereeuwigen als tattoo, een heftige periode wil afsluiten, een nieuw tijdperk wil inluiden of gewoon een vet kunstwerk op je lijf geschreven wil hebben… Bij The Art Collectors hebben we altijd de juiste hand om jouw verhaal te vertalen naar een levenslang tatoeagekunstwerk. Iedereen bij The Art Collectors heeft een eigen expertise, stijl, specialisme, en voorkeuren. Wat we allemaal gemeen hebben is de drive om onze creativiteit in te zetten om jouw verhaal vast te leggen. 

Waar we écht heel goed in zijn en bekend om staan? Black and grey realisme, line work, mandala’s, watercolor en realisme kleur.

Bryan Matthew
Verhoeven

Floormanager

Ondanks dat ik zelf geen artiest ben houd ik mij wel graag bezig met tekenen en creatief zijn. Daarom voelt het geweldig om de taken die horen bij het managen van de shop uit te kunnen voeren in zo’n creatieve omgeving als deze. Ik vind het belangrijk dat jouw verhaal wordt gezien en gehoord, zodat we jouw tatoeage tot leven kunnen brengen. Tatoeages zijn immers de meeste ultieme vorm van zelfexpressie. Iedereen is op zijn eigen manier uniek, en daar hoort een blijvend kunstwerk bij dat volledig ademt wie jij bent en waar jij voor staat. Aan de hand van jouw verhaal, ideeën en wensen zoek ik de artiest uit die daar het beste bij past. Het verhaal komt dus van jou, en de visuele vertaling doen we vooral samen.

Ian
van der Drift

Allround

Ik zie het als de ultieme uitdaging om jouw idee te overtreffen en dat wauw gevoel te geven. Het is fantastisch om te zien hoe mensen zich openstellen, hun verhaal met ons durven delen en ons toevertrouwen om daar een kijkje in te mogen nemen. Het geeft mij als artiest een extra bijzondere dimensie om jouw verhaal te verwezenlijken op de huid. Niet alle ideeën passen bij een specifieke tattoo stijl, en daarom heb ik ervoor gekozen om van alles wat te leren. Authenticiteit is wat ons vak zo mooi en bijzonder maakt, en daarom laat ik je graag mijn scala aan mogelijkheden zien om samen tot het beste eindresultaat te komen.

Nikky
van Trappen

Black & Grey realisme

Naar mijn idee is een tatoeage de mooiste, creatieve expressie van je identiteit. Ik vind het belangrijk dat mensen hun stem kunnen laten horen, hun verhaal, en dat je voelt dat jouw verhaal het waard is om gehoord te worden. Ik kan heel gepassioneerd raken over het feit dat iedereen in de tattoowereld wordt aangemoedigd om zichzelf te zijn, en zelfexpressie en authenticiteit juist gezien wordt als iets moois. Een wereld waarin alles kan en mag, zolang je er zelf maar blij en gelukkig van wordt.

Annelies
Mulder

Black & Grey realisme

Jou een herinnering voor de rest van je leven meegeven op het lichaam. Dát is wat ik het allermooiste vind aan het tattoo vak. Daarnaast wordt zelfexpressie binnen onze branche juist aangemoedigd, en als artiest draag ik dan ook bij aan het feit dat jij jezelf kunt zijn en uiten op een manier die voor jou belangrijk is. Ik heb zelf ervaren hoe bevrijdend tatoeages voor mij zijn geweest. Ik ben losgebroken van de standaard norm, en heb mijn leven zo ingericht dat ik elke dag kan doen wat ik het allerleukste vindt: jou een stukje mooier maken dan je al bent, en samen een betere versie van onszelf laten zien.

sHARON
wITtebrood

Black & Grey realisme

Tatoeages zijn voor mij collectors items. Ik zie het als een schilderij waar je zo blij mee bent,dat je het de rest van je leven met je meedraagt. Ik vind het bijzonder en bizar tegelijk dat jij je vertrouwen in mij legt als artiest om iets te creëeren wat helemaal ‘jou’ ademt. Daarom zie ik iedere tatoeage als inspiratie, en probeer ik continu weer het beste te halen uit jouw ideeën en wensen. Mijn stijl is vooral gebaseerd op wildlife en portretten. De natuur inspireert mij, en vind het een uitdaging om dit in zoveel mogelijk details om te zetten in een tatoeage. Ik kon vroeger al doorfreaken op details in een tekening, en dat is er eigenlijk nooit helemaal uit gegaan. Ik heb het geluk dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken, en kan niet wachten om mijn oog voor details met jou te delen! 

Caals

Micro realisme

Artistieke expressie, het vermogen om unieke ontwerpen te creëren en de emotionele betekenis die mensen kunnen hebben. Dat is wat tatoeëren voor mij betekent: een permanente vorm van zelfexpressie. Ik vind het mooi om een diepe connectie met jou te creëren, zodat ik zo nauwkeurig mogelijk en artistiek te werk kan gaan. Op die manier maak ik voor jou een uniek design wat niemand anders heeft. Micro realisme is mijn specialiteit, en dat vereist precisie en levendigheid. Laten we samen jouw tattoo ervaring tot een onvergetelijke reis maken.

Clìona
Reck

Watercolor / Realisme kleur / Black & Grey realisme

Elke tatoeage die ik zet benader ik vanuit een artistiek perspectief. Met de Kunstacademie als achtergrond ben ik altijd op zoek naar hoe ik een schilderij, een kunstwerk, op een lichaam kan zetten. Mijn inspiratie komt veelal uit de natuur: realisme met schilderachtige tekenen, veel kleur en dieren. En vaak ook heel vrouwelijk.

Robin
van der Wildt

Line work / Mandala

Iets maken wat voor iemand een hele grote betekenis heeft. Een momentopname die voor eeuwig blijft. Dát is wat ik zo te gek vind aan het tattoo vak. Het is zo cool dat je iemand iets geeft dat je de rest van je leven met je meedraagt. Mijn stijl typeert zich door middel van een combinatie tussen leuk en schattig (zoals dieren) met duister en donker. Ik wil gewoon gekke shit zetten. 

"Be Fearlessly authentic"

plan een

afspraak

Iedere artiest bij The Art Collectors heeft een eigen expertise, stijl, specialisme en voorkeur. Zo vinden we altijd de hand die het beste past bij jouw tattoo wensen.